Heinäkuun julkaisuhuomiot Playtomic Managerissa
Päivitetty yli viikko sitten

1️⃣ Vie valmentajan toiminta CSV-dokumenttiin

Tämä parannus pyrkii tarjoamaan sinulle tehokkaan ja kätevän tavan seurata ja analysoida valmentajan toimintaa

Lisäsimme uuden ominaisuuden, joka mahdollistaa seurojen valmentajan toiminnan viennin CSV-muodossa maksujen seurantaa varten. Käyttääksesi sitä, siirry valmentajaluetteloon, napsauta halutun valmentajan vieressä olevaa valikkoa ja valitse "Vie valmentajan toiminta". Valitse päivämääräväli, enintään 60 päivää.

2️⃣ Aikataulun toistuvien varausten uudelleenjärjestely

Tämä parannus antaa sinulle suuremman joustavuuden ja hallinnan toistuvien varausten osalta

Olemme parantaneet toistuvia varauksia lisäämällä vaihtoehdon "Uudelleenjärjestele varausten avulla". Nyt voit helposti muokata tai päivittää toistuvia sarjoja valitsemalla tiettyjä päivämääriä kalenterista. Voit myös skaalata sarjaa tarvittaessa.

3️⃣ Hälytykset toistuvista varausten muutoksista

Uskomme, että tämä hienosäätö parantaa käyttökokemusta merkittävästi ja estää tahattomat peruutukset

Olemme korjanneet aiemman ongelman toistuvien sarjojen muokkauksessa. Nyt, kun lyhennät päivämääräväliä, saat selkeän hälytyksen peruutetuista varauksista ennen kuin teet mitään toimenpiteitä. Näin varmistetaan täysi tietoisuus muutosten seurauksista ennen niiden tekemistä.

4️⃣ Nimen lajittelu asiakasluettelossa

Tämä kehitys pyrkii virtaviivaistamaan asiakasprosessiasi ja tarjoamaan intuitiivisemman ja tehokkaamman käyttökokemuksen

Olemme päivittäneet asiakasluettelon yhtenäiseksi ja visuaalisesti houkuttelevaksi, yhdenmukaiseksi maksuluettelon kanssa. Luettelo sisältää myös oletuksena aakkosjärjestyksen helpottamaan navigointia. Voit myös lajitella luettelon manuaalisesti omien mieltymystesi mukaisesti.

5️⃣ Edistynyt lajittelutoiminto akatemioille, liigoille ja turnauksille

Tämän viimeisimmän päivityksen myötä sinulla on mahdollisuus lajitella kohteet eri kriteerien perusteella, mikä mahdollistaa tehokkaamman hallinnan ja järjestelyn

Uusi lajittelutoimintomme antaa sinulle mahdollisuuden järjestellä kohteita eri kriteerien perusteella, mukaan lukien:

• Nimi: Aakkosjärjestys tai mukautettu järjestys

• Aloituspäivä: Helppo aikataulutus aloituspäivämäärien perusteella

• Päättymispäivä: Parempi näkyvyys ja suunnittelu tuleviin tapahtumiin

• Urheilulaji: Kategorisointi helpottamaan navigointia

• Valmentaja yksityistunneilla: Suodata kohteet valitun valmentajan mukaan tarkkaa seurantaa varten

Toivomme, että nämä päivitykset ovat hyödyllisiä ja edistävät yleistä tyytyväisyyttäsi alustamme kanssa!