Elokuun uutuudet Playtomic Managerissa
Päivitetty yli viikko sitten

1️⃣ Esittelemme Uuden Varauslistan

Selkeä tapa seurata kaikkia varauksiasi Playtomic Managerissa

Olemme luoneet oman valikon, joka listaa jokaisen varauksen tyypin (normaalit varaukset, toistuvat varaukset, avoimet ottelut, liigapelit, yksityistunnit ja kurssitunnit):

• Seuraa varauksia helposti laskemalla tunteja (käyttövinkki leijuu tämän kohdan päällä)

• Nopea pääsy olennaisiin tietoihin, kuten pelipäivä, kesto, osallistujat, kenttä, tyyppi, alkuperä, laji ja tila.

• Joustavat suodattimet palvelupäivämäärälle, luomispäivämäärälle, lajille, varaukselle ja alkuperälle.

• Vaihda vanha toistuvien varauksien lista saumattomampaan, käyttäjäystävälliseen kokemukseen.

2️⃣ Aivan uusi prosessi yksityistuntien järjestämiseen

Virtaviivaistettu ja vaivaton, yksityistuntien luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Olemme lisänneet uuden käyttäjäystävällisen prosessin suoraan yksityistuntien listalta! Huomaat uuden Call-to-Action (CTA) -painikkeen oikeassa yläkulmassa - klikkaa vain sitä, ja sinut ohjataan aikatauluun, jossa voit vaivatta ajoittaa tunnin nopeasti!

3️⃣ Äärimmäinen joustavuus pelaajille avoimissa otteluissa

Ei enää rajoituksia pelaajille sovelluksessa!

Nyt heillä on mahdollisuus vaihtaa päätöksensä (Hyväksytty tai Hylätty) avoimissa otteluissa:

Nyt pelaajat voivat vaihtaa päätöksensä (Hyväksytty tai Hylätty) ilman rajoituksia, kunhan se on aikarajan puitteissa, hyväksytyt pelaajat eivät ole vielä maksaneet ja vapaita paikkoja on saatavilla.