Toistuvien varausten muokkaaminen

Kerromme, miten voit muokata ja siirtää toistuvia varauksia.

Rosa avatar
Tekijä: Rosa
Päivitetty yli viikko sitten

Noudata alla olevia ohjeita, jos haluat muokata tai siirtää pelaajan toistuvia varauksia.

Yksittäisen varauksen muokkaaminen

Jos haluat muokata yksittäistä varausta, siirry aikatauluun ja napsauta varausta.

Tässä vaiheessa voit:

• Valitse maksutapa (tätä ei voi perua, kun se on tallennettu).

• Lisää tai poista uusi osallistuja (omistajaa ei voi poistaa).

• Ota yhteyttä pelaajiin chatin kautta

• Tarkista varaushistoria

Kuinka siirtää toistuvan varauksen aikataulua?

1. Jos haluat siirtää nykyisen varauksen yksittäisen varauksen toiseen aikaan samana päivänä, voit siirtää sen aikataulusta ("vedä ja pudota" -vaihtoehto), jolloin seuraava näyttö tulee näkyviin:

• Jos valitset Tämä tapahtuma, se muuttaa vain valittua varausta.

• Jos valitset Tämä ja seuraavat tapahtumat , se muuttaa koko toistuvien varausten sarjan (koskee vain nykyisiä ja tulevia varauksia).

• Jos aikataulussa on ristiriitaisuuksia, järjestelmä ilmoittaa päällekkäisistä ajoista:

Jos valitset Varaa vain vapaa-aika, sitä sovelletaan kaikkiin varauksiin paitsi niihin, joissa on ristiriita. Näin ollen näet aikataulussa seuraavan mustan pisteen, joka korostaa varausta, jota ei ole voitu varata:

2. Jos haluat siirtää nykyisen varauksen yksittäisen varauksen yhdeltä päivältä toiselle, napsauta varausta aikataulussa ja napsauta sitten "uudelleenvalinta " näytön oikeassa yläkulmassa.

Tämä prosessi koskee myös tavallisia varauksia, lisätietoja saat tästä artikkelista.

Kuinka muokata kokonaista sarjaa toistuvia varauksia?

1. Siirry Asiakkaat-valikkoon, napsauta Toistuva varaus -välilehteä ja valitse haluamasi varaus.

Tässä vaiheessa voit suorittaa seuraavat toimet:

• Muuta aloitus-/lopetusaikaa ja -päivää

• Muuta hintaa

• Muuta otsikkoa

• Lisää/muuta muistiinpanoja

Miten peruuttaa yksittäinen varaus, joka on osa toistuvaa varausta?

1. Siirry aikatauluun ja valitse varaus, jonka haluat poistaa.

2. Voit peruuttaa sen painamalla harmaata roskakorikuvaketta:

* Huomaa: kun peruutat yksittäisen varauksen aikataulusta, se poistaa vain kyseisen päivän varauksen. Jos haluat poistaa koko toistuvan varauksen, katso alempaa.

Toistuvat varaukset Asiakkaat-osiosta

Uuden toistuvan varauksen luominen

1. Siirry vasemmanpuoleisessa päävalikossa kohtaan Asiakkaat

2. Avaa toistuvat varauksetja napsauta sinistä välilehteä nimeltä +toistuva varaus. Seuraava näyttö on hieman erilainen kuin edellinen:

3. Lisää kaikki tarvittavat tiedot (otsikko, hinta, omistaja, tuomioistuin, alkamis- ja päättymisaika ja -päivä sekä päivä). Voit joko lisätä asiakastietokannassasi olevan asiakkaan tai luoda pelaajalle uuden profiilin klikkaamalla suurennuslasikuvaketta:

4. Kun olet täyttänyt kaikki pakolliset tiedot, napsauta Luo tallentaaksesi muutokset.

*Huomaa: tuomioistuimia ei voi varata liikaa, sillä alusta ilmoittaa sinulle, kun varaukset ovat päällekkäisiä.

Kuinka peruuttaa koko toistuva varaus

1. Palaa takaisin toistuvien varausten luetteloon.

2. Napsauta poistettavaa varausta ja sen jälkeen varauksen oikeassa alakulmassa olevaa harmaata roskakorikuvaketta:

3. Järjestelmä ilmoittaa sinulle seuraavan viestin, vahvista toimenpide napsauttamalla Poista :

✅ Vaikka peruisit toistuvan varauksen, näet silti kaikki järjestelmän tiedot. Palaa vain varausluetteloon ja valitse peruutettu varaus.

Toistuviin varauksiin liittyy tiettyjä erityispiirteitä:

🚨Varauksen omistajaa ei voi muokata, ja hän saa vain yhden ensimmäisen sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan toistuva varaus, kun varausta muutetaan tai se peruutetaan. Pelaaja voi edelleen tarkistaa tai peruuttaa yksittäisen varauksen (ei koko sarjaa) sovelluksessa.

🚨 Jos haluat muuttaa toistuvan varauksen hintaa, sinun on mentävä kohtaan Asiakkaat > Toistuvat varaukset ja napsautettava luettelosta valittua varausta (tämä vaihtoehto ei toimi aikataulusta). Muutos vaikuttaa kaikkiin nykyisiin ja tuleviin varauksiin, jotka kuuluvat sarjaan.

🚨 Voit muokata maksutapaa ja muita osallistujia vain kunkin yksittäisen varauksen aikataulusta .