Vahvistettujen varausten peruminen

Peruuta asiakkaiden varauksia tilanteen niin vaatiessa

Päivitetty yli viikko sitten

On tärkeää että tiedät, kuinka peruuttaa asiakkaan varaus tilanteessa, jossa hän ei pääse pelaamaan. Asiakkaat voivat itse perua varauksensa Playtomic-sovelluksessa, jos ne eivät ylitä asettamasi peruutusaikaa. Jos tämä aikaraja on jo ylitetty, heidän on otettava yhteyttä suoraan klubiin peruuttaakseen varauksensa.

Peruutusrajan ylittävän varauksen peruminen riippuu klubista, mutta on joitain yleisiä tilanteita, joissa varaus yleensä perutaan ja rahat palautetaan:

• Huonot sääolosuhteet

• Mahdolliset vammat tai sairaudet

Katsotaan seuraavaksi, kuinka voit perua varauksia Aikataulunäkymässä.

Varauksen peruuttaminen

Varauksien peruuttaminen on todella helppoa, seuraa vain näitä ohjeita:

1. Etsi varaus Aikataulusta

2. Klikkaa varausta ja klikkaa sitten harmaata roskakoria näytön oikeassa alakulmassa.

Jos osa tai koko varauksen hinta on jo maksettu, järjestelmä luo seuraavan varoitusviestin:

🚨 Jos pelaajat ovat maksaneet osuutensa verkossa, he saavat automaattisesti rahat takaisin samalla maksutavalla, jota he ovat käyttäneet. Huomaa, että voi olla hyvä mainita heille, että hyvitysten saaminen voi kestää 2–10 arkipäivää pankkien käsittelyajoista riippuen.