Ilmaisten varausten luominen

Luo ilmaisia varauksia Aikataulunäkymässä

Päivitetty yli viikko sitten

On monia tilanteita, joissa ilmaisen varauksien luominen saattaa tulla tarpeen. Kuten ehkä tiedätkin, varausten hinnat ilmestyvät oletusarvoisesti uusia varauksia tehdessä, kun hinnat on määritelty Asetuksissa.

Ilmaisvarauksen luominen

1. Luo uusi varaus normaalisti klikkaamalla haluamaasi kohtaa Aikataulunäkymässä

2. Vaihda hinnaksi nolla euroa ja valitse Yksi maksaja:

🚨 Huomioithan, että vaikka olisit lisännyt hinnaksi 0€, sinun tulisi valita maksutapa (esim. käteinen) ja merkitä se maksetuksi. Jos et merkitse varausta maksetuksi, se jää roikkumaan maksamattomana varauksen omistajalle. 🚨

Jos haluat, että varaus on ilmainen vain yhdelle varauksen osallistujista (omistaja), muista klikata ruutua Jaettu maksu Yhden maksajan sijaan. Tällöin loput varaukseen lisätyistä pelaajista maksavat oman osuutensa normaalihinnasta.