Maksuluettelo Valikko

Kuinka hallita pelaajien maksuja Playtomic Managerilla

Päivitetty yli viikko sitten

Nyt voit helposti seurata kaikkia klubisi maksettuja, vireillä olevia ja arkistoituja tapahtumia Maksut-valikosta 🎉.

Maksut-luettelo on jaettu kolmeen alavälilehteen:

💰Käsitelty: Kaikkien maksettujen tapahtumien summa vähennettynä palautetuilla tapahtumilla.

💸Vireillä: Vireillä olevien tapahtumien summa. Tässä luettelossa "mitätöidyt" tapahtumat viittaavat peruutettuihin varauksiin/toimintoihin.

📂 Arkistoitu: Yli 6 kuukautta vanhat maksut arkistoidaan automaattisesti palvelupäivän mukaan ryhmiteltyinä. Nämä luettelot ovat ladattavissa.

Maksuluettelon suodattimet

Meillä on uusia ja parannettuja suodattimia, joiden avulla voit löytää tarkempia tietoja klubillesi suoritetuista maksuista.

Voit suodattaa maksuja alla olevien parametrien mukaan ja voit jopa käyttää useampaa kuin yhtä suodatinta kerrallaan. Muista, että voit myös suodattaa, onko parametri sovellettavissa vai ei . Esimerkiksi: Maksutapa ei ole lompakko.

Suodattimet selitetty

➡️Payment päivämäärä/palvelupäivä

Valitse joko Maksupäivä (tapahtuman päivämäärä) tai Palvelupäivä (varauksen/toiminnan päivämäärä) ja sovita päivämääräalue.

➡️Payment status

Voit päättää, haluatko nähdä maksetut tai palautetut maksut vai etkö halua käyttää tätä suodatinta nähdäksesi kaikki.

➡️Product

Suodata maksut sen mukaan, mistä tuotteesta käyttäjä on maksanut.

➡️Payment menetelmä

Verkossa: Asiakas maksoi Playtomicissa.

Paikan päällä: Asiakas maksoi sinulle klubillasi.

Lompakko: Asiakas käytti lompakossaan olevaa saldoa maksamiseen.

➡️Payment Status

Valitse, haluatko nähdä maksetut vai palautetut maksut.

➡️Onsite maksutapa

Koska voit nyt määrittää omat Onsite-maksutapatyypit, voit myös käyttää suodatinta, jolla näet, onko näitä maksutapoja käytetty maksuissa.

➡️Customer

On myös mahdollista löytää tietyn asiakkaan suorittamat maksut. Käytä alla olevaa henkilön kuvaketta ja tee haku nimen tai sähköpostin perusteella.

Kunkin tapahtuman tarkastelu

Klikkaamalla maksettua tapahtumaa näet kattavan analyysin siitä, mihin maksu liittyy.

Tästä näytöstä voit siirtyä kohtaan Liittyvät maksut ja nähdä kaikki muut maksut, jotka liittyvät tähän maksutunnukseen (esim. muiden pelaajien maksut, jos kyseessä on jaettu maksuvaraus).

Lisäksi voit napsauttaa Varaukset , jolloin sinut ohjataan aikataulun sisällä olevaan varaukseen.

💡Jos olet katsomassa palautettua maksutapahtumaa, voit myös siirtyä takaisin alkuperäiseen maksuun tai liitännäismaksuihin.

🔔 Hyödyllisiä vinkkejä 🔔

Useimmissa tapauksissa palvelupäivä ja maksupäivä eroavat toisistaan (paitsi jos pelaaja varaa ja pelaa samana päivänä).

Napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevia 3 pistettä voit:

• Lataa csv-tiedosto kaikista tapahtumista tai

• Päivitä Onsite-maksutapojen asetukset.