Klubilompakot

Tarjoa asiakkaillesi maksutavaksi klubilompakko, jolla he voivat maksaa varauksia klubillesi

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Playtomic Managerin avulla voit lisätä saldoa asiakkaidesi lompakoihin ja luoda uusia lompakoita, joita asiakkaasi voivat ostaa Playtomic-mobiilisovelluksesta. Löydät lompakot Asiakkaat > Lompakot -kohdasta Playtomic Managerissa. Näitä lompakoita kutsutaan Klubin lompakoiksi, ja asiakkaat voivat käyttää niitä maksuvälineenä tehdessään varauksia tai maksaessaan aktiviteetteja klubillasi.

Klubin oletusarvolompakko

Löydät klubin oletusarvolompakon heti klubin luomisen alusta asti. Tätä lompakkoa voit hyvin käyttää esimerkiksi tilanteessa, jossa asiakkaan ei tarvitse maksaa lompakon latauksesta mitään, sillä oletuksena lompakko ei löydy Playtomic-sovelluksesta, jos et lisää sinne latausvaihtoehtoja. Voit esimerkiksi hyvittää pelaajalle vuorosta lataamalla saldoa hänen lompakkoonsa.

Voit myös lisätä uusia latausvaihtoehtoja klubin oletusarvolompakkoon.

Lisää lataus Klubin oletusarvolompakkoon ensimmäistä kertaa (Lataustyyppi Malli):

Kuinka lisätä saldoa asiakkaan klubilompakkoon:

1. Mene asiakkaan profiiliin ja avaa Lompakot

2. Klikkaa + Lisää saldo

3. Lisätessäsi saldoa lompakkoon, voit valita lataustyypiksi Mallin tai Mukautetun. Ensimmäinen vaihtoehto lisää etukäteen lompakkoon asetetun saldon

4. Valitse lompakko, tässä tapauksessa klubin oletusarvolompakko ja yksi lataustyypeistä

5. Lisättävä saldo, hinta ja kuvaus täyttyvät automaattisesti

6. Lisää tarvittaessa yksityinen kommentti ja halutessasi merkitse lataus maksetuksi

7. Klikkaa lopuksi Lisää saldo

Huomaa, että Merkitse maksetuksi -vaihtoehto on visuaalinen merkintä. Jos siis merkitset latauksen maksamattomaksi, ei pelaaja saa siitä ilmoitusta eikä voi maksaa sitä Playtomic-mobiilisovelluksesssa.

Lisää lataus klubin oletusarvolompakkoon (Lataustyyppi Mukautettu)

Voit myös lisätä saldoa asiakkaan klubilompakkoon mukautetun lataustyypin avulla.

1. Mene asiakkaan profiiliin ja avaa Lompakot

2. Klikkaa + Lisää saldo

3. Valitse lataustyypiksi Mukautettu

4. Lisää haluamasi summa sekä tarvittaessa yksityinen kommentti

5. Voit merkitä latauksen maksetuksi tai ei maksetuksi, mutta tämä ei vaikuta pelaajaan, kuten edellä kerroimme

6. Klikkaa lopuksi Lisää saldo

Kun olet lisännyt latauksen, näet sen asiakkaan profiilissa Lompakot-kohdassa. Jos viet hiiren oikeaan reunaan, näet latauksen yhteydessä lisätyn kommentin.

Lataa ja poista saldoa klubin oletusarvolompakosta

Voit lisätä saldoa helposti asiakkaan jo olemassa olevaan klubilompakkoon:

1. Mene asiakkaan profiiliin ja avaa Lompakot

2. Klikkaa haluamasi lompakon kohdalta Lataa

3. Valitse lataustyyppi. Mukautetussa lataustyypissä lisää ladattava saldo ja kommentti sekä merkitse halutessasi lataus maksetuksi. Malli-lataustyypissä saldo tulee näkyviin automaattisesti, kun valitset haluamasi lataustyypin

4. Klikkaa lopuksi Lataa lompakko

Poista saldoa asiakkaan oletusarvolompakosta

1. Etene edellä mainitulla tavalla, mutta lisää lataussummaksi negatiivinen luku, kuten kuvassa:

2. Klikkaa lopuksi Lataa lompakko

Huomaa, ettei negatiivisia latauksia voi merkitä maksetuksi, eikä Malli-lataustyypin käyttäminen ole mahdollista saldojen poistamisen yhteydessä.

Näet kaikki asiakkaan lompakon saldon muutokset asiakkaan oletusarvolompakossa.

Luo Klubilompakoita

Klubilompakko toimii maksuvälineenä asiakkaillesi, kun he tekevät varauksia klubillesi Playtomic-sovelluksessa. He voivat maksaa myös varaukseen lisättävät lisäpalvelut samalla lompakolla. Klubilompakko toimii rahan tapaan, eli asiakkaan voivat ladata lompakkoon saldoa, esimerkiksi 10 euroa.

Huomaa, että asiakkaat voivat käyttää ostamiaan klubilompakoita vain klubillasi tehtäviin varauksiin. Playtomicin kautta ostetut luomasi klubilompakot maksetaan sinulle normaalisti sen laskutuskauden osalta, kun lompakko-ostos on tehty.

Luo uusi Klubilompakko

Jotta asiakkaat voivat ostaa Klubilompakoita klubillasi tehtäviä varauksia varten, tulee sinun ensin luoda uusi Klubilompakko Playtomic Managerissa seuraavasti:

Vaihe 1: Yleiset tiedot

1. Mene kohtaan Asiakkaat > Lompakot

2. Klikkaa kohtaa + Lompakon määritykset oikeasta yläkulmasta

3. Lisää lompakon nimi

4. Klikkaa Seuraava

Vaihe 2: Lompakon rajoitukset

5. Tässä vaiheessa lisää haluamasi käyttörajoitukset lompakolle:

- Urheilulajit

- Aktiviteetit

- Kentät

6. Kun olet valmis, klikkaa Seuraava

Vaihe 3: Aikarajoitukset

7. Voit valita haluamasi aikarajoitukset varauksille, joiden maksamiseen lompakkoa voi käyttää:

- Koko päivä

- Mukauta > valitse viikonpäivät ja kellonajat

Vaihe 4: Lataukset verkossa

8. Viimeinen vaihe on vapaaehtoinen, joten voit halutessasi jättää latausten lisäämisen tekemättä ja siirtyä eteenpäin klikkaamalla kohtaa Seuraava, ja lompakko on valmis.

9. Jos haluat lisätä uuden latauksen tässä vaiheessa, klikkaa Uusi lataus. Huomaa, että pelaajat pääsevät ostamaan lompakon Playtomic-sovelluksessa, kun uusi lataus on tehty.

10. Lisää seuraavat tiedot:

• Latauksen nimi = pelaajat näkevät tämän nimen Playtomic-sovelluksessa

• Lompakkoon lisättävä summa = summa, joka lisätään lompakkoon, kun pelaaja ostaa sen sovelluksessa

• Hinta = kuinka paljon pelaaja maksaa lompakosta

• Kuvaus asiakkaille = lompakon kuvaus, joka näkyy pelaajille sovelluksessa ennen lompakon ostamista. Jos olet lisännyt käyttörajoituksia, kuten voimassaolo vain arkipäiville tehdyissä varauksissa, lompakkoon, kerro niistä tässä.

12. Klikkaa Lisää lataus

13. Klikkaa Seuraava ja voit siirtyä asiakas- tai lompakkoluetteloon

Lisää tai poista saldoa Klubilompakosta

Voit lisätä tai poistaa saldoa asiakkaidesi klubilompakosta samalla tavalla, kuten klubin oletusarvolompakosta, josta kerroimme aiemmin tässä artikkelissa.

Kun uusi Klubilompakko on luotu, näet sen lompakkoluettelossa Asiakkaat > Lompakot -kohdassa. Voit muokata lompakoita klikkaamalla kolmea pistettä oikealla tai muokata lompakoiden statusta (aktiivinen tai ei-aktiivinen) klikkaamalla alasvetovalikkoa lompakon status-kohdan vieressä. Jos et halua pelaajien enää pääsevän ostamaan tiettyä lompakkoa Playtomic-sovelluksessa, vaihda lompakon statukseksi ei-aktiivinen.