Varaussäännöt

Määritä etukäteisvarausten aikaraja ja varausten peruutusaika

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa kerromme, mitä toimintoja tarvitaan tiettyjen rajoitusten asettamiseksi online-varauksille.

Etukäteisvarausten aikaraja

Voit määrittää tämän vaihtoehdon klikkaamalla linkkiä.

Voit muokata alla näkyvää ruutua klikkaamalla sitä ja valitsemalla päivien määrän.

Peruutusaika

Voit myös päättää antaa käyttäjälle mahdollisuuden peruuttaa varauksensa itsenäisesti. Voit tehdä tämän klikkaamalla samaa linkkiä kuin aiemmin.

Muokkaa peruutusaikaa klikkaamalla samannimistä ruutua ja valitse tunnit.

.

Muista klikata vihreää Tallenna päivitykset -painiketta, muuten kaikki muutokset menetetään!