Uusien varausten lisääminen

Lisää uusia varauksia helposti Aikataulunäkymästä

Päivitetty yli viikko sitten

Uuden varauksen lisääminen Playtomic Manageriin on erittäin yksinkertaista ja helppoa. Playtomic Managerin aikataulusta voit tehdä nopeasti uuden varauksen kentällesi. Varauksen tekemiseksi sinun on klikattava mitä tahansa kalenterissasi olevaa tyhjää kohtaa.

Uusi ikkuna avautuu, täytä siihen seuraavat tiedot:

• UUSI OMINAISUUS: voit nyt valita yksittäisen varauksen ja toistuvan varauksen väliltä 🙌 . Oletuksena näet aluksi yksittäisen varauksen näkymän:

• Jos haluat vaihtaa sen toistuvaan varaukseen, valitse Vaihda tyyppiä ja valitse Toistuva varaus:

• varauksen aloitus- ja lopetusaika

• kenttä

• valmentaja (jos kyseessä on oppitunti)

• maksutapa: Yksi maksaja tai Jaettu maksu

• hinta henkilöä kohti ( järjestelmä käyttää oletusarvoisesti hintaa, joka on sovittu hinnoitteluosiossa)

• aktivoi tarvittaessa toistuva varaus. Saat lisätietoja toistuvista varauksista tutustumalla tähän artikkeliin.

• osallistujat (lisää käyttäjäksi joko asiakasrekisteristäsi löytyvä asiakas tai merkitse vieraaksi, jos asiakasta ei löydy rekisteristäsi)

• osallistujien maksutapa

• UUSI OMINAISUUS! 🙌 Voit nyt lisätä julkisen tai yksityisen muistiinpanon varaukseen:

• jos haluat etsiä olemassa olevaa käyttäjää, kirjoita nimi manuaalisesti suurennuslasikuvakkeen viereen, jolloin se ponnahtaa esiin

• luo uusi käyttäjä klikkaamalla suurennuslasikuvaketta ja klikkaa + Uusi asiakas. Täytä asiakkaan tiedot uuteen ikkunaan:

⚠️ Muista aina klikata tummanvihreää painiketta Lisää omistaja, jotta kaikki tiedot jokaisesta osallistujasta säilyvät.