Asetukset
Loma-ajat
Lisää, muokkaa ja poista Loma-aikoja

Sulje kalenterisi tarvittaessa online-varauksilta etukäteen

Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit määrittää lomakauden ja siten estää kalenterisi online-varauksilta.

Kuinka lisätä Loma-aikoja

1. Lisää Loma-aika klikkaamalla Asetukset-osiota (vasemmanpuoleisesta valikosta) ja sitten Loma-ajat -ruutua

2. Näytön oikeasta yläkulmasta klikkaa Uusi loma-aika kohtaa, ja uusi ikkuna avautuu. Siellä voit täyttää kaikki Loma-aikaasi liittyvät tiedot, kuten

• nimi

• alku- ja loppuaika sekä päivämäärä

• Jos loma-aika koskee ainoastaan tiettyä kenttää vai kaikkia kenttiä

3. Kun olet valmis, klikkaa Luo -kohtaa vasemmassa alakulmassa tallentaaksesi kaikki tehdyt muutokset

Kuinka muokata Loma-aikaa

1. Muokkaa lomaa klikkaamalla avaamalla haluamasi loma-aika klikkaamalla sitä listassa

2. Aiempi ikkuna tulee jälleen näkyviin, tällä kertaa otsikolla "Hallitse loma-aikaa"

4. Kun olet muokannut tiedot, sinun tarvitsee vain klikata kohtaa Tallenna vasemmassa alakulmassa

Kuinka poistaa Loma-aika

1. Avaa aiemmin lisäämäsi loma-aikaa klikkaamalla

2. Klikkaa "Hallitse loma-aikaa" -ikkunan oikeassa alakulmassa olevaa harmaata roskakoria (katso yllä oleva näyttö)

3. Lopuksi vahvista loma-ajan poistaminen