Nyheter under Juni I Playtomic Manager
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Avsluta en användares medlemskap från Playtomic Manager

Hantera enkelt dina användares medlemskap från ert Stripe-konto med ett klick!

Managers kan enkelt avsluta ett medlemskap omgående, välja att återbetala återstående belopp (som räknas ut av systemet) eller att inte återbetala något belopp.

Sök med kundnamn i betalningslistan

Genom att använda filter, kan du välja eller avmarkera så många alternativ som du behöver

Accesskoden för bokningen kan du nu hitta på hemsidan

Om en användare har bokat en bana på playtomic.io eller kollar in en bokning på playtomic.io och bokningen är gjord i en klubb med åtkomstkontroll(Access control), så kommer accesskoden att synas där. Profil > Mina bokningar > Kommande.