Begär en plats i en match
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi vill att du tar hand om det som verkligen betyder något för dig som manager: den dagliga driften av dina anläggningar och personlig kontakt med spelare som besöker din klubb.

Av denna anledning fortsätter vi att arbeta med tekniska förbättringar som undviker dina distraktioner och som genererar en enorm inverkan på de ekonomiska fördelarna med din klubb 💰

Från och med nu behöver inte managers göra någon förändring i nivån när en spelare vill gå med i en Playtomic match och inte har den lämpliga nivån för att gå med.

Det är över! 😎

Ny funktion för “matcher” begär din plats

Nu kan spelare som inte kan vara med i en match på grund av nivåbegränsningarna begära en plats 🙌🏻

Det kommer att vara resten av de redan registrerade spelare som bestämmer om de ska släppa in eller avvisa spelaren som begär platsen.

Som manager behöver du inte göra någonting längre. Se bara till att ge dem den bästa upplevelsen när de kommer till din klubb (oh, yeah 💃🏻)

Denna nya funktion kommer att öka antalet matcher som kommer att spelas på din klubb, eftersom de kommer kunna göras så mycket snabbare än tidigare. Detta kommer att ha en verklig inverkan på din vinst i slutet av månaden.

Vi vill förklara för dig hur spelarna kommer att se denna funktion i appen.

Processen att begära en plats från spelarens perspektiv som vill gå med:

1. Spelaren kommer att gå till “matcher” och boka sin plats i en jämn match. Om han inte kan gå med på grund av nivån måste han/hon begära en plats för att inkluderas.

2. Spelare som redan är registrerade kommer att få ett meddelande med var och en av de nya spelarna som vill gå med i matchen och som har begärt en plats.

Spelaren som vill gå med kan kontrollera status för förfrågningarna: accepterade, avvisande eller väntade.

Spelare som redan är registrerade måste trycka på “acceptera”-knappen för att ge klartecken. Om alla spelare som redan gått med i matchen accepterar förfrågan kommer den nya spelaren automatiskt att dyka upp i matchen och vi skickar ett meddelande till honom/henne så att han/hon vet att de äntligen kan spela 👌🏻

Dessutom kan spelaren på sin “profil”-flik kontrollera statusen för sina förfrågningar: accepterande, avvisande eller väntande, snabbt och enkelt 🏎

🚨 Tänk på att en spelare som vill gå med i matchen måste accepteras av alla övriga spelare som gått med tidigare. Det kommer dock att räcka för en av dem att avvisa spelaren för att lämnas utanför matchen.

Acceptera platsförfrågningar för spelare som redan är med i matchen

Som du kan se i den vänstra skärmdumpen, nedanför området där spelarna är listade, kommer de att hitta de väntande förfrågningarna som måste godkännas så att en annan spelare kan gå med i matchen.

I den centrala skärmdumpen visar vi dig de två knapparna som kommer att medfölja var och en av förfrågningarna: acceptera eller avvisa. Beslutet att inkludera en nya spelare kommer att vara upp till dem!

Slutligen visar den högra skärmdumpen skärmen du kommer att se när inga fler röster tillåts för en spelares begäran.

Har du några tvivel?

💬 Om du inte hittar ett svar, oroa dig inte! 😊 du kan alltid kontakta oss i livechatten.