Betalingsmethoden ter plaatse
Nieuw tabblad voor betalingen ter plaatse
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met deze nieuwe functie kunt u aanpasbare betaalmethodes creëren en elke boeking of handmatige wedstrijd als betaald markeren in uw club! 💰

We hebben standaard (altijd ingeschakeld) twee opties gecreëerd:

• Credit Card

• Contant

Uiteraard kunt u er zoveel maken als u nodig hebt! 🙌 bijvoorbeeld: Tikkie, overdracht, etc.

Hoe een nieuwe onsite betalingsmethode creëren

1. Ga naar Instellingen en klik op On-site betaalmethoden

2. Klik op de groene knop in de rechterbovenhoek +Nieuwe betaalmethode

3. Een nieuw scherm wordt geopend:

4.U kunt de betalingsmethode handmatig invoeren in het veld "set name": wij hebben hier bijvoorbeeld Transfer opgenomen

5. Klik op de status: ingeschakeld (om nu te activeren) of uitgeschakeld (om later te activeren)

6. Vergeet niet te klikken op de blauwe knop Betaalmethode toevoegen om alle wijzigingen op te slaan!

7. Nu kun je de nieuwe betalingsmethode selecteren om als betaald te markeren in elke boeking/wedstrijd op je Club:

Als u vragen of twijfels heeft, maakt u zich dan geen zorgen! 😊 u kunt contact met ons opnemen via live chat 💬