Een wedstrijd annuleren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Annuleringsvoorwaarden voor spelers

Spelers kunnen hun plek in een openbare wedstrijd annuleren tot 24 uur voor de wedstrijd.

Buiten het annuleringsbeleid (minder dan 24 uur voor aanvang van de wedstrijd) kunnen spelers hun plek niet annuleren, dus als ze buiten het annuleringsbeleid vallen, moeten ze rechtstreeks contact opnemen met de Club, zodat jij kunt beslissen hoe verder te gaan.

Als ze een speler moeten vervangen in een openbare wedstrijd, maar het kan niet via de app omdat er minder dan 24 uur vanaf het begin van de wedstrijd is, moeten ze rechtstreeks contact opnemen met de club.

Wanneer de wedstrijd automatisch wordt geannuleerd

In de volgende gevallen wordt de wedstrijd automatisch geannuleerd:

• 0 Spelers - 5 uur voor de aftrap

• 1 Speler - 4 uur voor de aftrap

• 2 Spelers - 2 uur voor de aftrap

• 3 spelers - 1 uur voor de aftrap

Vanuit de Manager kunt u een wedstrijd handmatig annuleren ▪.

Hoe kun je de wedstrijd annuleren via het schema

1. Zoek de overeenkomst in het schema

2. Klik op de sleuf om deze te openen

3. klik op de grijze prullenbak in de rechterbenedenhoek:

4. Vervolgens ziet u het volgende bericht om de annulering te bevestigen:

Hoe annuleer je een wedstrijd via de Wedstrijden Sectie

1. Ga naar Wedstrijden

2. Klik op het filterpictogram en selecteer Gespeeld/Verlopen en kies dan de datum van de wedstrijd.

3. Klik op de 3 stippen aan de rechterkant en selecteer annuleren of open de wedstrijd en klik op het prullenbakpictogram in de rechterbenedenhoek.

1. U ziet het volgende bericht om de annulering te bevestigen:

Vergeet niet dat spelers automatisch hun geld terugkrijgen als je een wedstrijd annuleert.

Als je geen antwoord vindt, maak je dan geen zorgen 😊 je kunt altijd contact met ons opnemen via de livechat.