De chat-optie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In elke wedstrijd is er een chatruimte waar spelers met elkaar kunnen communiceren en vrijelijk berichten kunnen uitwisselen.

Deze chat is ook toegankelijk vanuit Playtomic Manager en dus kunnen managers communiceren met alle spelers. Om dit te doen, klikt u op de wedstrijd sectie (matches), selecteer een wedstrijd en klik op "Chat" (spelers zullen kunnen zien dat u bent toegetreden):

🚨 Let op dat u een melding krijgt iedere keer als een speler in de chat schrijft, dus het is handig dat u deze toestemming geeft aan de receptie of de persoon die normaal gesproken wedstrijden afhandelt. U kunt de chat meldingen activeren of deactiveren in Instellingen> Beheer Admins, klik op de naam van de persoon en dan in Machtigingen:

Telkens wanneer er een bericht naar een speler wordt gestuurd, hetzij door de manager of door een andere speler, zal deze een push-notificatie op zijn telefoon ontvangen om hem te waarschuwen voor een nieuw bericht.