KURSSIT – USEIN KYSYTTYÄ
Päivitetty yli viikko sitten
  • Voivatko pelaajat liittyä koko kurssille sovelluksen kautta?

Kyllä, he voivat ilmoittautua koko kurssille. Ilmoittautumismaksu on maksettava verkossa.

• Voivatko pelaajat osallistua vain tiettyyn valmennukseen koko kurssin sijaan?

Kyllä, he voivat liittyä yhdelle kurssin valmennusoppitunnille. Ilmoittautumismaksu on maksettava verkossa

• Voivatko pelaajat liittyä kurssille tai valmennukseen ja valita ”maksun klubilla”?

Ei, jos varaat paikan verkossa, se on maksettava sovelluksen kautta paikkasi varaamiseksi

• Millä maksutavoilla kurssi- tai kurssivalmennusilmoittautumisen voi maksaa?

Nämä maksutavat ovat määritettävissä toimistotyökalussamme, ja jokaisessa on osio maksutapojen määrittämiseen. Ota yhteyttä tukitiimiin chatin kautta, jos tarvitset lisäapua uusien maksutapojen aktivoimisessa.

• Voivatko pelaajat käyttää klubilompakkoa kurssi- tai kurssivalmennusilmoittautumisen maksamiseen?

Kyllä, on tärkeää päivittää klubilompakkosi asetukset, jos haluat sallia sen. Klubirahalompakossa (oletus) on oletusarvoisesti sallittuja kursseja.

• Onko kurssille sovelluksen kautta tehtävään liittymiseen määräaikaa?

Pelaajat voivat ilmoittautua sovelluksen kautta vain kurssin loppuun asti. Hintaa ei suhteuteta käytettävän ajan mukaan, mikä tarkoittaa, että käyttäjät maksavat klubisi ennalta määrittämän täyden summan ikään kuin he liittyisivät kurssin alusta.

• Sovelletaanko mukautettuja hintoja käyttäjäluokkakohtaisesti?

Ei, pelaajien on rekisteröidyttävä hallinnoijan kautta, jolloin seura voi muokata ilmoittautumishintaa manuaalisesti lisätessään pelaajan kurssille.

• Voivatko pelaajat peruuttaa sovelluksen kautta suorittamansa ilmoittautumisen (kurssille tai kurssin valmennustunnille)?

Kyllä, he voivat tehdä sen VAIN, jos kurssin aloituspäivä ei ole vielä mennyt. Aloituspäivän jälkeen hallinnoijan on manuaalisesti poistettava pelaaja kurssilta ja suoritettava maksuhyvitys manuaalisesti

• Jos pelaaja peruuttaa tilauksen itse, palautetaanko maksu?

Kyllä, jos käyttäjä peruuttaa tilauksen ennen aloituspäivää, rahat palautetaan automaattisesti.

• Jos seuran hallinnoija lisää pelaajan kurssille odottavana maksuna, voiko käyttäjä maksaa tämän summan sovelluksen kautta?

Ei voi, käyttäjän on maksettava summa vastaanotossa ja klubin hallinnoijan on merkittävä se maksetuksi.

• Voivatko pelaajat katsoa kurssinsa tai kurssivalmennuksensa sovelluksesta?

Kyllä, kurssille tai kurssin valmennukseen ilmoittautuneet käyttäjät voivat nähdä toimintansa sovelluksen Akatemia-osiossa kohdassa Oma akatemia. He voivat käyttää erilaisia suodatinvaihtoehtoja kurssiensa tai kurssi-ilmoittautumistensa hakemiseen.

• Voivatko pelaajat lisätä muita käyttäjiä kurssille?

Eivät, sovellukseen kirjautunut käyttäjä on sama kuin kurssille ilmoittautunut käyttäjä.

• Voivatko pelaajat ottaa yhteyttä valmentajaan?

Keskusteluun valmentajan kanssa kurssin aikana ei ole erityistä väylää, mutta jos kurssille on määritetty valmentaja, voit napsauttaa valmentajan profiilia ja avata chatin. Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi kursseilla, mutta sitä on mahdollista käyttää

• Voiko kurssille ilmoittautunut pelaaja peruuttaa osallistumisensa yksittäiseen kurssin valmennukseen?

Ei, jos pelaaja on ilmoittautunut koko kurssille, ainoastaan seuran hallinnoija voi poistaa hänet yksittäisestä valmennuksesta.

Onko sinulla vielä kysyttävää? Älä huoli!, voit ottaa meihinyhteyttä chatin kautta, niin vastaamme kysymyksiisi