Valmennukset
Päivitetty yli viikko sitten

Uuden valmennuksen luonti

1. Mene kohtaan Valmennukset vasemmasta päävalikosta

2. Klikkaa kohtaa Lisää valmennus

3. Täytä tarvittavat tiedot:

2. Klikkaa lopuksi Luo tallentaaksesi muutokset

🚨 Huomaa, että valmennuksen tekeminen ei tee varausta aikatauluun, vaan sinun tulee varata kenttä valmennusta varten etukäteen. Voit lisätä varauksen omistajaksi esimerkiksi oman käyttäjäsi tai luoda uuden keksityn asiakkaan, jota käytät vain valmennusten varauksia varten.

Huomaa, että työskentelemme ominaisuuden parantamiseksi, ja tulevaisuudessa uuden valmennuksen luominen varaa myös kentän aikataulusta automaattisesti.

Kuinka lisätä uusi pelaaja valmennukseen

Kun olet luonut uuden valmennuksen, pelaajat voivat maksaa osallistumaksun ja ilmoittautua valmennukseen Playtomic-mobiilisovelluksessa. Voit myös lisätä pelaajia manuaalisesti valmennukseen seuraavasti:

1. Mene kohtaan Valmennukset vasemmasta päävalikosta

2. Avaa haluamasi valmennus klikkaamalla sen nimeä

3. Klikkaa kohtaa Hallitse pelaajia

4. Etsi pelaajia heidän nimellään ja lisää uusi pelaaja klikkaamalla nimeä

Huomaa, että pelaajien tulee löytyä asiakastiedoistasi ennen valmennukseen lisäämistä. Pelaajat eivät myöskään maksa ilmoittautumismaksua Playtomic-sovelluksessa, jos lisäät heidät valmennukseeen manuaalisesti.

Kuinka muokata olemassa olevaa valmennusta

1. Mene kohtaan Valmennukset vasemmasta päävalikosta

2. Avaa haluamasi valmennus klikkaamalla sen nimeä

3. Tee tarvittavat muutokset

4. Klikkaa Päivitä tallentaaksesi muutokset

Kuinka peruuttaa valmennus

1. Mene kohtaan Valmennukset päävalikon kauttaGo to Lessons on the main left menu

2. Avaa poistettava valmennus klikkaamalla valmennuksen nimeä

3. Klikkaa roskakori-ikonia oikeasta alakulmasta

🚨 Huomaa, että mikäli valmennukseen ei ole ilmoittautunut vähimmäismäärä pelaajia ennen valmennuksen alkamista, sinun tulee peruuttaa valmennus manuaalisesti ennen valmennuksen alkua.

Kuinka lisätä uusi valmentaja valmennukseen

Voit lisätä uuden valmentajan valmennukseen tällä hetkellä ainoastaan Aikataulusta. Luo uusi manuaalinen varaus ja valitse siihen uusi valmentaja.

On tärkeää, että muistat seuraavat asiat Valmennuksista:

• Valmennuksia voi luoda ainoastaan padelille ja tennikselle

• Maksut Club Walletilla eivät ole käytettävissä luokille.

• Valmennukset tulee luoda yksi kerrallaan; et voi luoda toistuvia valmennuksia, mutta voit selventää pelaajille toistuvien valmennusten alkamis- ja päättymispäivän

• Valmennusten taso on informatiivinen ja suuntaa-antava, myös tason ulkopuolelle sijoittuvat pelaajat voivat ilmoittautua mukaan valmennukseen

• Valmennuksissa ei ole pelaajille ja klubille yhteistä chat-toimintoa. Saat valmennukseen ilmoittautuneiden pelaajien yhteystiedot Hallitse pelaajia -kohdasta

• Varaushistoriaa ei ole saatavilla Valmennuksissa