Hinnat
Olemassa olevien hintojen tarkistaminen

Tarkista aiemmin luomasi hinnat helposti Playtomic Managerissa

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Tee näin nähdäksesi aiemmin asettamasi hinnat:

1. Avaa Asetukset - Hinnoittelut.

2. Vaihtoehtona on kaksi eri hintanäkymää

Nopeaan hintojen tarkasteluun, klikkaa alla olevaa painiketta:

A) Kalenterinäkymä näyttää hinnat päivien ja kellonaikojen mukaan viikko kerrallaan. Lue täältä, kuinka voit lisätä ja muokata hintoja. Voit vaihtaa viikkoa oikeasta yläkulmasta

• Tässä näkymässä voimme suodattaa hintoja eri vaihtoehdoilla

• Ensimmäinen suodatin näyttää normaalihinnat tai tiettyjen kategorioiden hinnat

• Voit valita erilaisten hintojen (väliaikaiset ja toistaiseksi voimassa olevat hinnat, lue lisää täältä) välillä.

• Valitse, haluatko näkymän yhdeltä tietyltä viikolta vai tietyltä kentältä

• Kun valitset jälkimmäisen vaihtoehdon, näet ylläolevaa kuvaa muistuttavan näkymän

• Kahden viimeisen suodattimien avulla voit valita tietyn viikon ja kentän

⚠️ Jos valitsit aiemmin näkymän kentän perusteella, jälkimmäinen suodatin ei ole näkyvillä.

B) Hintojen listaus, johon pääset valitsemalla oikeanpuoleisen vaihtoehdon kahdesta suodattimesta, kuten kuvassa:

• Tämä vaihtoehto näyttää listan kaikista hinnoista aikajärjestyksessä

• Löydät listasta hintojen tarkemmat tiedot, kuten minä päivinä, millä kentillä ja aikavälillä sekä itse hinnan. Jos aikaväliä ei ole merkitty, eli kyseessä ei ole väliaikainen hinta, se näkyy listauksessa N/A-merkintänä