Lisäpalvelut

Kasvata tulojasi lisäpalveluiden avulla!

Päivitetty yli viikko sitten

Voit lisätä lisäpalveluita myytäväksi asiakkaillesi, jotka tekevät varauksia ja liittyvät otteluihin Playtomic-mobiilisovelluksessa.

Lisäpalveluilla tarkoitetaan pallojen ja mailojen vuokrausta sekä mailateipin ja vesipullojen myyntiä Playtomic-mobiilisovelluksessa. Pelaajat voivat lisätä varauksiinsa lisäpalveluita varaushetkellä ennen varauksen vahvistamista ja maksua. Näin voit kasvattaa klubisi tuloja helposti.

Luo lisäpalveluita Playtomic Managerissa

Voit lisätä lisäpalveluita eli tuotteita Playtomic Manageriin, jotta asiakkaat näkevät ne Playtomic-mobiilisovelluksessa.

1. Mene kohtaan Asetukset - Lisäpalvelut

2. Klikkaa + Uusi lisäpalvelu -kohtaa

3. Valitse tuote, hinta, urheilulaji sekä arvonlisävero (Suomessa 24%)

4. Klikkaa lopuksi Lisää lisäpalvelu tallentaaksesi muutokset

Huomaa, että pelaajat eivät voi itse peruuttaa varauksiinsa lisäämiään lisäpalveluita, vaan heidän tulee peruuttaa koko varaus tai paikka ottelusta.

Poistaaksesi lisäpalvelun klubisi tarjonnasta, klikkaa kolmea pistettä lisäpalvelun vieressä, kuten kuvassa:

Mistä voi nähdä, onko pelaaja lisännyt lisäpalveluita varaukseensa?

Pelaaja voi lisätä lisäpalveluita otteluun tai varaukseen alla olevan näkymän mukaisesti. Sovellus kertoo pelaajalle, jos toinen pelaaja on lisännyt lisäpalveluita samaan varaukseen jo aiemmin.

Jos haluat tietää, onko pelaaja lisännyt lisäpalveluita varaukseensa, etsi varaus aikataulusta ja avaa se. Näet lisäpalvelut varauksen tiedoissa asiakkaan nimen alla, kuten kuvassa: