Playtomic Display
Päivitetty yli viikko sitten

Löydät Playtomic Managerista Display-toiminnon, verkkolinkin, jota voit käyttää varaustilanteesi näyttämiseen pelaajille esimerkiksi klubisi sisäänkäynnillä heijastamalla sen näytölle. Pelaajasi näkevät näytöltä edeltävän varauksen pelaajat sekä ketkä pelaavat samaan aikaan.

Display näyttää aina senhetkisen varaustilanteen automaattisesti, eli näkymä muuttuu kellonajan mukaan:

Auttaaksemme pelaajia löytämään oikean kentän ja sopivan ajan mennä kentälle, näyttö antaa “Mene kentälle” -hälytyksen niille varauksille, jotka alkavat 15 minuutin kuluttua. Hälytys näkyy aina 10 minuuttia varauksen alkamisen jälkeen myöhässä saapuvia pelaajia varten.

Kuinka saan Display-linkin?

Linkki rakentuu tällä hetkellä seuraavasti https://display.playtomic.io/ >>> + klubin Uid (keltaisella merkitty numero-kirjainsarja):

Kuinka monta kenttää Display-näytöllä näkyy?

Oletusarvona näytöllä näkyy kerrallaan 4-5 kenttää, ja jos kenttiä on enemmän, ne vaihtuvat muutaman sekunnin välein.

Olemme kuitenkin kehittäneet ominaisuuden, jonka kautta voit näyttää Display-näytöllä haluamasi määrän kenttiä. Lisää linkkiin seuraava:

?court_number=10 >> (kenttien määrä)

Voit myös määritellä Display-näytön näyttämään vain tietyn urheilulajin kentän. Lisää linkkiin seuraava:

&sports=PADEL >> (urheilulaji)

Mitkä varaukset näkyvät näytöllä?

Tällä hetkellä näytöllä näkyvät vain ne varaukset, jotka on tehty Playtomic-mobiilisovelluksessa tai verkkoversiossa. Manuaalisesti tehdyt varaukset näkyvät näytöllä “yksityisinä varauksina”.

Ketkä käyttäjät näkyvät näytöllä?

Uskomme, että menestyneiden klubinomistajien takana on kerätty data, joten kehotamme omistajia pyytämään pelaajia lisäämään varauksiin aina muut varaukseen osallistuvat pelaajat.

Display-näyttö näyttää varauksiin lisättyjen pelaajien kuvat sekä nimet. Jos pelaajia ei lisätty, ne näkyvät näytöllä vieraina.

Sinun ei tarvitse huolehtia GDPR-säädöksistä, sillä ne sisältyvät käyttöehtoihimme, jotka kaikkien käyttäjien tulee hyväksyä käyttäessään Playtomicia.

Minkä kokoista näyttöä minun tulisi käyttää?

Suosittelemme näytön kooksi 24 tuumaa tai enemmän. Koko riippuu siitä, minne aiot näytön sijoittaa ja kuinka kaukaa pelaajasi sitä katsovat.

Ottelun tulos

Kun ottelu on päättynyt, pelaajat voivat lisätä tulokset Playtomic-mobiilisovelluksessa. Tuloksen lisääminen vaikuttaa pelaajien tasoon. Display-näyttö näyttää menneiden otteluiden tulokset.

Klubisijoitusten kannalta on tärkeää, että kilpailuhenkisimmät pelaajat lisäävät tulokset aina otteluiden päättymisen jälkeen.

Top-pelaajat

Näytön oikealla puolella näkyvät klubin top-pelaajat. Nämä ovat pelaajat, jotka ovat pelanneet eniten klubillasi viimeisen 30 päivän aikana. Tämä lista päivittyy automaattisesti.