Prisplan, Prissättning och Fakturering
Prissättning och prenumerationsplaner

Välj din prenumerationsplan för att djupdyka i de många funktionerna Playtomic Manager erbjuder

Mary avatar
Skrivet av Mary
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Efter Stripe-konfigurationen omdirigeras du till faktureringsdelen av Playtomic Manager, där du har möjlighet att välja din plan.

Prisalternativ är följande fyra:

• Standard

• Professional

• Champion

• Master

Som du kan se på skärmen ovan garanterar varje uppgradering ytterligare funktioner och förbättrad svarstid från Playtomic kundsupportteam.

Ett annat val kan göras på faktureringstypen, vilket kan vara:

• Månadsvis eller,

• Årsvis (rabatt på slutpriset ingår)

För att bekräfta ditt val, se till att du har klickat på den gröna knappen Prenumerera, som visas precis nedanför varje plan.

På detta sättet kommer du att omdirigeras till utcheckningsfönstret på Stripe, där du kommer att kunna fylla i all din kreditkortsinformation och slutföra betalningen genom att klicka på den blå knappen Starta provperioden.

🤙 Om du inte är säker på planen, oroa dig inte, de första två månaderna erbjuds gratis av Playtomic för att du ska kunna testa plattformen ordentligt 😎. En tydlig indikation på när testperioden slutar ges i utcheckningsfönstret.

Sista steget är att acceptera vår integritetspolicy i följande fönster. Grattis! Du är nu officiellt en del av Playtomic-familjen! 🎾⚽️