Winkel (POS en producten)

Beheer en registreer je onsite productverkopen in Playtomic Manager

Rosa avatar
Geschreven door Rosa
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is nu mogelijk om producten te verkopen bij de receptie, ze te koppelen aan categorieën en subcategorieën van producten die vooraf in het systeem zijn ingesteld, de brutoverkoopprijs vast te stellen, de bijbehorende btw en of het een actief product is of niet.

De POS

Vanaf de kassa kun je twee acties starten:

Verwerk een verkoop van een of meer vooraf bepaalde producten.

1. Selecteer een product.

2. Voeg de hoeveelheid toe.

3. Klik op Betalen en kies de betaalmethode.

Bekijk de verkoopgeschiedenis

In het scherm Verkoopgeschiedenis kun je een lijst met verkopen bekijken. Standaard worden de verkopen (zowel betaalde als geretourneerde) van de huidige dag weergegeven, maar er kunnen datumfilters worden toegepast.

Door een specifieke verkoop te selecteren om te bekijken, kun je informatie vinden over de registratie van de verkoop in het systeem, zoals:

• Totaalbedrag van de verkoop.

• De registratiedatum.

• De gebruiker die de bewerking heeft uitgevoerd.

• De geselecteerde betalingsmethode.

• De namen van de verkochte producten, de hoeveelheid van elk product en de prijs.

Vanuit het verkoopdetailscherm kun je een geregistreerde en betaalde verkoop ook annuleren en terugbetalen.

Dit is de eerste versie van onze Store-functies . Latere updates met verbeterde functies worden in de komende maanden verwacht.