Aan de slag
Introductie & Installatie
Voltooi de eerste stappen voor het aanmaken van uw club

De eerste stappen om uw Club op Playtomic Manager vorm te geven

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel kunt u lezen hoe u de configuratie van uw club kunt voltooien.

Confirm general information

Na het aanmaken van de Club in Playtomic Manager, verschijnt er een bericht bovenaan het scherm met de melding "Confirm general information".

De te verifiëren informatie is het volgende:

• Naam, adres en beschikbare diensten in de Club

• Afbeeldingen of logo van uw Club voor publicatie op Playtomic app en website

• Website, telefoonnummer en beschrijving

• Reserveringslimiet en annuleringstijd

• Lijst van banen

• Prijzen

⚠️ Please remember, you must click on the green button Next at the bottom of the page to save the changes.

Tenslotte, de 8ste stap is gerelateerd aan het opzetten van een Stripe account, een onderwerp dat zal worden besproken in een ander artikel: link.

Personaliseer uw Club in de Locatie-instellingen

Alle informatie die via de vorige stappen is verstrekt, is op elk moment beschikbaar door op de volgende link te klikken. Dit is het overzicht van de locaties, opgenomen in de sectie Instellingen, waar de Club de mogelijkheid heeft om openingstijden, contactinformatie, afbeeldingen en diensten bij te werken.

☑️ Nu kunt u ook het aantal maximale reserveringen per dag en het aantal actieve reserveringen instellen. Vergeet niet dat de categorie van de klant deze velden zal overschrijven.