Liikevaihtoraportti
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka parannettu Raportit-ominaisuus toimii Playtomic Managerissa 📑

Suurin ero on, että yhden Koontinäytön sijaan löydät tietoa eri näkökulmista. Löydät Koontinäytöstä neljä eri osiota, jotka tekevät tiedonhaustasi helpompaa:

Yleisnäkymä

Yleisnäkymä heijastaa liiketoimintasi yleistilannetta suodattimeen valitulla aikavälillä:

Kokonaistulot

Offline- ja online-maksujen yhteenlaskettu summa

🚨 Huomaa, että summa ei sisällä nollaksi asetettua hintaa, jos et tallenna sitä järjestelmään.

1. Offline-tulot

Tämä ottaa huomioon kaikki maksut, joissa on käytetty jotakin seuraavista maksuvaihtoehdoista:

• TARJOUS: Käytetty maksuvälineenä, ei ostettu tuote; tarjoukset ostetaan ja maksetaan verkossa 😉

• SUORA MAKSU

• KLUBILOMPAKKO

• KÄTEINEN

• MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ

2. Online-tulot

Tämä näyttää Playtomicin kahdesti kuussa klubillesi maksamat tulot. Se ottaa huomioon kaikki ne maksutavat, joita ei ole mainittu yläpuolella, esimerkiksi:

• PLAYTOMIC LOMPAKKO

• VELAT / ODOTTAVAT MAKSUT

Maksutapa-analyysi

Tässä osiossa voit tarkastella maksuihin liittyviä tietoja kahdesta eri ulottuvuudesta: Maksukategoria vs. maksutapa.

1. Maksukategoria

Tämä on erittely yllä olevista aggregoiduista luvuista ja näyttää vain ne kategoriat, joita on käytetty klubissa:

2. Maksutapa

Tämä näyttää pelatut ottelut ja jakaa ne maksutapojen perusteella: yksi maksaja, jaettu maksu ja multiple (joukkueiden rekisteröinneistä):

Tuoteanalyysi

Tässä osiossa näet trendaavat tuotteesi. Analyysi kytkeytyy Koontinäytön varauksiin ja tuotteisiin.

Lataukset

Lista maksuista

Maksupäivä on aikayksikkö tiedostossa:

🚨 Jos pelaaja ei maksanut odottavaa maksua tai velkaa, tulkitsemme velan kuuluvan Online-maksukategoriaan, koska maksamme klubillesi koko varauksen velasta huolimatta, kuten muutkin online-maksut.

Klikkaa ikonia oikeassa yläkulmassa ja valitse tiedostomuoto ladataksesi tiedoston:

Maksujen täsmäytys

Voit nyt ennakoida Playtomicilta saamasi eri varauksiin liitetyt start_date -sarakkeen avulla.

• Maksamme varauksista vasta kun tuote/palvelu (ottelu/turnaus jne.) on tarjottu käyttäjälle ja se on pelattu

• Ensimmäinen käytettävissä oleva laskutusjakso (kuukauden 1. tai 16. päivä) aloituspäivän jälkeen on päivä, jolloin siirrämme kyseisen summan

🤓 Esimerkki:

Seuraavassa kuvakaappauksessa näkyvät maksut on tehty tammikuun 15 ensimmäisen päivän aikana, mutta maksamme klubillesi

• kun Jessica on käynyt valmennuksessa 24.2.2022 > 1. maaliskuuta 2022

• kun Jessica on käynyt valmennuksessa 10.2.2022 > 16. helmikuuta 2022

• kun Tina on pelannut ottelun 2.2.2022 > 16. helmikuuta 2022

Lue lisää: