Viestit-toiminto

Keskustele otteluiden pelaajien kanssa Viestit-toiminnot avulla!

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Jokaisen ottelun sisällä on Viestit-toiminto, jonka avulla otteluun ilmoittautuneet pelaajat voivat keskustella toistensa kanssa.

Pääset mukaan keskusteluun Playtomic Managerista

1. Mene Ottelut-kohtaan

2. Valitse ja avaa ottelu

3. Klikkaa kohtaa Viestit (pelaajat näkevät, että olet tullut mukaan keskusteluun) ja kirjoita haluamasi viesti

4. Klikkaa lopuksi Lähetä

🚨 Huomaa, että saat ilmoituksen joka kerta, kun pelaaja kirjoittaa viestin keskusteluun, joten ehkä haluat ottaa viesti-ilmoitukset pois päältä tai lisätä ne sellaiselle työntekijällesi, joka tarvitsee tiedon saapuvista viesteistä.

Voit aktivoida ja poistaa ilmoitukset käytöstä seuraavasti:

1. Mene kohtaan Asetukset

2. Avaa Hallinnoi järjestelmänvalvojia

3. Avaa haluamasi järjestelmänvalvojan profiili ja valitse haluamasi ilmoitusasetus

4. Tallenna muutokset

Voit määritellä järjestelmänvalvojien oikeudet Viestit-toimintoon (ks. yllä oleva kuva).

Pelaaja saa ilmoituksen puhelimeensa, kun sinä tai toinen pelaaja lähettää viestin ottelun keskustelussa.