Varausten tekeminen puolenyön jälkeen
Mary avatar
Tekijä: Mary
Päivitetty yli viikko sitten

Jotta asiakkaasi voi tehdä varauksia klubillesi puolenyön jälkeen, varmistathan, että klubisi aukioloajat on asetettu oikein.

Tee näin:

• Mene kohtaan Asetukset > Klubi ja aseta sulkemisaika

• Tallenna muutokset sivun alaosasta

• Tee sama muutos aukioloaikoihin kohdasta Asetukset > Kalenteri

Kun olet tarkistanut aukioloajat, mene Hinnoittelukohtaan Asetuksista. Jotta saat asetettua hinnat yöajalle, luo uusi hinta. Sovellus ei osaa lukea oikein aikataulua kello 00:00 jälkeen 90 minuutin varausblokkien osalta, joten suosittelemme useamman hinnoittelun luomista ilman blokkeja (esim. joustava hinnoittelu, joka ei salli varauskelvottomia aikoja).

🚨 Jos haluat asiakkaidesi varaavan aikoja peräkkäisten päivien välillä (esim. kello 23-00:30 tai 23:30-01:00, lue seuraavat ohjeet.

Varaukset kello 23 ja 00:30 välillä

1- Luo uusi kiinteä hintasääntö kello 23 asti

2-Luo uusi joustava, salli varauskelvottomat ajat -hintasääntö kello 23-01 välille

3- Luo uusi joustava, salli varuskelvottomat ajat -hintasääntö kello 00:00 alkaen sulkemisaikaan asti

Varaukset kell 23:30 ja 01:00 välillä1- Luo uusi kiinteä hinta kello 23:30 asti

2- Luo uusi joustava, salli varauskelvottomat ajat -hintasääntö kello 11:30-00:00

3- Luo uusi joustava, salli varauskelvottomat ajat -hintasääntö kello 00:00 alkaen sulkemisaikaan asti

Tässä esimerkki hinnoittelusta:

Kuten kalenterissa näkyy, varaus näkyy molempina päivinä: