Hinnat
Väliaikaisten hintojen lisääminen

Lisää väliaikaisia hintoja klubillesi kysynnän kasvaessa

Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit luoda väliaikaisia hintoja klubillesi toistaiseksi voimassa olevien hintojen lisäksi. Väliaikaiset hinnat ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi kesä- tai lomasesongin ajaksi, kun kysyntä on tavallista korkeampi. Jos klubisi sijaitsee turistien suosimalla alueella, voit hyödyntää väliaikaisia hintoja myös hintojen korottamiseksi sesongin aikana.

Tee näin:

1. Mene kohtaan Asetukset - Hinnoittelu ja klikkaa kohtaa + Uusi hinta

2. Valitse vaihtoehto Väliaikainen hinta

3. Täytä uuden väliaikaisen hinnan nimi sekä alkamis- ja päättymispäivämäärä

4. Täytä loput tarvittavat tiedot, kuten ohjeistamme tässä artikkelissa

Kun uusi väliaikainen hinta on luotu, se näkyy hintanäkymässä muiden hintojen joukossa, kuten kuvassa. Voit asettaa väliaikaisia hintoja tietyille päiville tai kentille, kuten tavallisiakin, toistaiseksi voimassa olevia hintoja.