Hur man lägger till/tar bort medlemmar i en förmånsgrupp
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Man kan lägga till och ta bort medlemmar i en förmånsgrupp genom två olika sätt.

1. Från användarens profil: därifrån kan man ställa in eller ändra förmånsgrupp och välja deadline. De kan till och med överskrida slutdatumet i förmånsgruppen.

2. Från medlemmarna i förmånsgruppen: återigen, därifrån kan man ställa in eller ändra förmånsgrupp och välja deadline. De kan till och med överskrida slutdatumet i förmånsgruppen.