Öppettider och färger i kalendern

Lär dig hur du ställer in tider i kalendern i Playtomic Manager

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här artikeln kommer vi gå djupare in på följande ämnen:

Hur man ställer in tid i kalendern

Informationen i detta första avsnitt kommer att ha en direkt konsekvens på formatet på kalendern som visas på startsidan på huvudmenyn.

När klubben är stängd kommer respektive tider att markeras med en ljusblå färg, medan öppettiderna visas som en randig visualisering för att enkelt kunna identifiera den plats du vill boka.

Hur man anpassar reservationer med specifika färger

Playtomic Manager erbjuder dig möjligheten att fylla i din agenda med olika sorters saker: bokningar, offentliga matcher, lektioner, turneringar och ligor. Fördelen här är att du kan anpassa föremål genom att tilldela dem en specifik färg.

Dessa fyra kategorier visas som standard, men du kan lägga till så många du vill. Klicka bara på den gröna knappen: lägg till färg. Välj sedan kategori från menyn och välj önskad färg.

Du har också möjlighet att välja en färg till en användare som redan är registrerad i din databas.

Aktivera funktionen “Övriga”

Vad menas med detta? Om du markerar den här har du möjlighet att kunna se extra information när du flyttar med musen ovanpå kalenderns reservationer.