Nieuwe releases in Playtomic's competities
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1️⃣ Plan een competitiewedstrijd opnieuw in vanuit de app

Deze functie geeft meer flexibiliteit aan spelers en zal issues voorkomen voor de organisator

De voornaamste verbetering is dat spelers een eerder geplande competitiewedstrijd kunnen verzetten. Je hoeft niets te doen! Ze zullen een kalender zien met de beschikbare data en tijden bij jouw Club en de wijzigingen bevestigen met het andere team via de app.

2️⃣ Update een teamlid van een competitiewedstrijd, zelfs als deze al is aangemaakt

Geen gedoe meer als een speler niet meer kan spelen door ziekte, dus een nieuwe speler vervangt hem/haar

Als je nu een speler in een team bijwerkt, hoef je geen wedstrijden meer bij te werken die al zijn aangemaakt voor de toekomst, want het systeem doet dit automatisch als je de speler wijzigt.

* Herinnering: gespeelde competitiewedstrijden worden niet bijgewerkt.