Holidays
Vakantie toevoegen/bewerken/verwijderen

Blokkeer de agenda van online reserveringen vooraf

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel zullen we zien hoe u een vakantieperiode kunt instellen en vervolgens hoe u uw rooster kunt blokkeren voor online reserveringen.

Hoe voegt u een vakantie toe

1. Om een vakantie toe te voegen, klikt u op de Instellingen sectie (in het linker menu), en selecteert u de Holiday box.

2. Rechtsboven in het scherm ziet u een groene knop met de naam Nieuwe vakantie, als u daarop klikt, verschijnt er een nieuw venster. Het is de tijd om alle details in te vullen met betrekking tot uw vakantie, bijvoorbeeld:

• Naam

• Begin/eind tijd en datum

• Of u alleen voor een bepaalde baan of voor de hele club een aanvraag indient.

3. Eenmaal bewerkt, klikt u op de groene knop Create in de linker benedenhoek om alle recent aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Hoe een vakantie te bewerken

1. Om een feestdag te bewerken, klikt u op de enkele rij in de lijst Feestdagen.

2. Het venster dat we eerder zagen verschijnt opnieuw, deze keer met de titel "manage holiday".

3. Zodra u een van de nieuwe gegevens hebt gewijzigd, hoeft u alleen nog maar op de knop Opslaan linksonder te klikken.

Hoe een verlof te verwijderen

De procedure om een vakantiedag te verwijderen is gelijkwaardig aan de vorige. In dit geval moet u klikken op een enkele vakantie die eerder in het systeem is aangemaakt, en vervolgens op het grijze mandje rechtsonder in het conversatievenster "manage holiday" (zie scherm hierboven). Klik op het grijze prullenbakicoon rechts onderaan:

Daarna wordt u gevraagd om te bevestigen of u het permanent wilt verwijderen: