Prijzen en abonnementen

Kies uw abonnementsplan om diep te duiken in de vele functionaliteiten van Playtomic Manager

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Na de Stripe configuratie, zult u worden doorgestuurd naar de facturering sectie van Playtomic Manager, waar je de mogelijkheid hebt om uw plan te kiezen.

De prijsopties zijn de volgende vier:

• Standard

• Professional

• Champion

• Master

Zoals u kunt zien op het scherm hierboven, garandeert elke upgrade extra functies en een verbeterde reactietijd van het Playtomic Customer Support Team.

Een andere keuze kan worden uitgevoerd op de facturering type, dat zou kunnen zijn:

• Maandelijks

• Jaarlijks (een korting op de uiteindelijk betaalde prijs is inbegrepen)

Om uw keuze te bevestigen, zorg ervoor dat u op de groene knop Subscribe hebt geklikt, die net onder elk plan wordt weergegeven.

Op deze manier wordt u doorgestuurd naar het afrekenvenster van Stripe, waar u al uw credit card gegevens kunt invullen en de betaling kunt afronden door op de blauwe knop Start proefversie te klikken.

🤙 Als u niet zeker bent over het plan, maak je geen zorgen, eerste twee maanden worden gratis aangeboden door Playtomic om u toe te staan om het platform goed te testen 😎. Een duidelijke indicatie over wanneer de proefperiode eindigt wordt gegeven binnen het check-out venster.

De laatste stap is het accepteren van ons privacybeleid in het volgende venster. Gefeliciteerd! U bent nu officieel lid van de Playtomic familie! 🎾⚽️