Aikataulu
Aukioloajat ja kalenterin värit
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin aikataulunäkymän asetuksista ja ominaisuuksista.

Kalenterin aukioloaikojen asettaminen

Kalenterin aukioloaikojen asettaminen vaikuttaa suoraan aikataulunäkymän kellonaikoihin.

Klubisi ollessa suljettu, ajat näkyvät vaaleansinisenä, kun taas klubisi ollessa auki kalenterinäkymässä ajat näkyvät valkoisena.

Erilaisten varaustyyppien värien asettaminen

Playtomic Manager tarjoaa sinulle mahdollisuuden täyttää kalenterisi erilaisilla varaustyypeillä: yksityisillä varauksilla, avoimilla otteluilla, valmennuksilla, turnauksilla ja liigoilla. Voit kustomoida aikataulunäkymääsi asettamalla erilaisille varaustyypeille erilaiset värit.

Näille neljälle kategorialle on asetettu värit automaattisesti, mutta voit muokata niitä ja lisätä uusia värejä muille kategorioille. Klikkaa vain kohtaa "Lisää väri", valitse haluamasi kategoria ja valitse sille väri.

Toinen vaihtoehto on lisätä oma väri haluamallesi asiakkaalle, joka löytyy asiakasrekisteristäsi.

Osoittimimen aktivointi

Mitä tällä tarkoitetaan? Jos aktivoit tämän vaihtoehdon, näet perustiedot varauksesta viemällä osoittimen varauksen päälle aikataulunäkymässä.